Schipperke pennut/puppies

   


Elämme parhaillaan ihanaa uuden elämän alkuaikaa, Hilman ja Rooneyn pennut ovat tänään 20vrk.n ikäisiä. Silmät on auki ja kävelyharjoitukset kovassa käynnissä.

Synnytys sujui hienosti, 7h.n avautumisvaiheen jälkeen tunti meni ensimmäistä pentua ponnistaessa, mutta sen jälkeen kaikki viisi syntyivätkin 1,5h.n sisällä.

Hilma on luontainen äiti, heti ensisekunneista asti pentujen hoito sujui hienosti.


Urospentu (kuvassa) etsii huolehtivaa, aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia (mielellään 100km säteellä Mänttästä, sijainti ei kuitenkaan ole kynnyskysymys oikean kodin löytyessä), ja yksi tytöistä on peruutuksen vuoksi vapaana ikiomaan kotiin. 


Puppies are here, today they are 20 days old, 1 male and 4 females. Hilma is a natural mother and all the puppies are doing great.

Male puppy is looking for a co-own home and due to a cancellation, one of the girls is available too. Both are looking for active, loving and committed homes.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hilma on ultrattu tiineeksi, pentuja odotetaan syntyväksi viikolla 41 <3 <


Narttupennulle etsitään aktiivista ja yhteistyökykyistä sijoituskotia n.100km säteellä Mänttä-Vilppulasta!

Isänä yhdistelmässä on herrasmiesveijari Willow Creek Rooney.

Mikäli olet kiinnostunut pennuista, luethan ensin tämän: TÄRKEÄÄ!!

Lisätietoja:

kangastt@gmail.com

050 5679198 tai messenger

Yhdistelmä koiranetissä:

jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FI29509/11&ReknoE=FI13704/15

 

INTOPIUKAN ALWAYS ON MY MIND "Hilma":


WILLOW CREEK ROONEY "Rooney":